Internet Marketing.

Bent u op zoek naar een sterk reclamebedrijf voor uw online marketing? Dan zit u goed!

Internetmarketing
(of ook: online marketing of e-marketing) is de marketing van producten of diensten via internet. Zo worden o.a. websites, zoekmachineoptimalisatie, reclamebanners, e-mailing, interactieve marketing, weblogs en virale marketing tot internet marketing gerekend.
Internetmarketing brengt het creatieve en technische werkgebied samen. Zowel design, ontwikkeling (programmatie), adverteren en verkoop dienen perfect op elkaar te worden afgestemd.
Anno 2013 is het uiterst belangrijk een inzicht te krijgen in de ‘customer engagement cycle’ op internet, waardoor zoekmachinemarketing (Search Engine Marketing of SEM), zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization of SEO), online banneradvertenties, emailings en webstrategieën perfect kunnen worden gericht aan de potentiële klant.

Visueel Advertising is een modern reclamebureau dat instaat voor het design en de programmatie van al uw online communicatie (websites, emailings,...). Daarvoor hebben we de beste webdesigners in huis.
Visueel Advertising combineert creativiteit met technische kwaliteit; Designers werken dagelijks samen met techneuten. Want enkel zo komen we tot bevredigende resultaten waarin uw print reclame en internet marketing perfect op elkaar zijn afgestemd. Mét respect voor uw huisstijl.
Met onze creatieve aanpak zijn wij dus écht wel een ideale partner voor het ontwikkelen van uw websites, emailing, databases en apps.

En ook op het vlak van zoekmachine optimalisatie geven we velen het nakijken. Wij zorgen er immers voor dat uw website in geen tijd bovenaan de zoekresultaten komt te staan (Google, Bing, AltaVista,...). En dit voor de specifieke zoekwoorden die u ons doorgeeft.

Interesse in internet marketing of in het optimaliseren ervan?
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en sta morgen te schitteren op internet.

Visueel Advertising - Reclame & internet
Kleine Pontestraat 73, 8510 Kortrijk, West-Vlaanderen
T +32 (0)56 443 003 - info@visueel-adv.be